OKUPLjANjE NAVIJAČA ZVEZDE I OLIMPIJAKOSA: Fešta u Beogradu, korteo krenuo ka Marakani (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPLjANjE NAVIJAČA ZVEZDE I OLIMPIJAKOSA: Fešta u Beogradu, korteo krenuo ka "Marakani" (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se na platou ispred hotela "Moskva" na Terazijama odakle su krenuli u korteu ka stadionu "Rajko Mitić" Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se danas u centru Beograda, ispred hotela Moskva, odakle su zajedno oko 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << časova zajedno, u korteu, krenuli put stadiona "Rajko Mitić" gde dva tima igraju utakmicu Lige šampiona.U crveno-belim dresovima i "zajedničkim majicama" pristalice dve bratske navijačke grupe stvorili su sjajan ambijent uoči istorijskog, prvog zvaničnog duela srpskog i grčkog velikana. U svemu tome je nekoliko ulica blokirano, ali su polako stvari počele da se raščišćavaju kako se približavalo vreme početka meča.Pevaju se poznate navijačke pesme, pale baklje, skandira "Zvezda, Olimpijakos" i "Kosovo, Srbija", kao i ime ubijenog navijača Zvezde Marka Ivkovića.Prethodno, navijačka grupa "Delije" objavila je saopštenje u kojem se pristalice kluba pozivaju da prijateljski dočekaju braću iz Pireja, ali da svesrdno navijaju za svoj tim.Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se od 21 sat.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FEŠTA U BEOGRADU: Navijači Zvezde i Olimpijakosa raspevani na tribinama (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se na platou ispred hotela "Moskva" na Terazijama odakle u korteu stigli na stadion "Rajko Mitić" Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa okupili su se u centru Beograda, ispred hotela Moskva, odakle su zajedno oko 18 časova zajedno,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.