OKUPACIJA DELIJA NA NEMAČKU: Neviđeno INTERESOVANJE za meč u Kelnu, zna se kako do KARATA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPACIJA DELIJA NA NEMAČKU: Neviđeno INTERESOVANJE za meč u Kelnu, zna se kako do KARATA! (FOTO)

Utakmica se igra 28. septembra.

Iako je nešto manje od mesec dana ostalo do utakmice 2. kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde, interesovanje Delija za gostovanje u Nemačkoj je ogromno. To govori i broj interesenata za ulaznice, pred ovaj duel, budući da je u Ljutice Bogdana već stiglo 1.500 zahteva za susret druge runde.

RIKARDINJO: Dokazaću se navijačima (FOTO)

NEMA ODMORA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda bolja od Rada u prijateljskom meču, Srnić pogodio dva puta (FOTO)

TADA U ZVEZDI NIJE PROŠLO KAKO TREBA: Danijel Avramovski ponovo u crveno-belom dresu

- Zvezda će ulaznice pustiti u prodaju čim ih rivali iz grupe pošalju, odnosno čim stignu u Beograd. To se neće dogoditi ranije nego sedam dana pre odigravanja utakmica, pa samim tim klub nije u mogućnosti da ih ranije pusti u prodaju - saopšteno je iz kluba sa stadiona Rajko Mitić.

Budući da Kelnov stadion "Rajn enerdži" prima 50.000, a crveno-belima pripada pet posto od ulaznica, trebalo bi da srpskom predstavniku u Ligi Evrope pripadne 2.500 ulaznica. Otežavajuću okolnost predstavlja podatak da Jarčevi imaju 40.000 pretplatnih karata, koje su rasprodate pre starta takmičenja, valja imati u vidu da će njihovi vlasnici imati prednost u kupovini dragocenog parčeta papira, jer sezonske karte ulaznice neće važiti. Istovremeno, tu su i zvezdaši iz Dijaspore, koji će sigurno učiniti sve da bodre Milojevićeve izabranike u jednom od najvažnijih duela.

Uprava bundesligaša je odredila i cene ulaznica za Ligu, kreću se od 21 do 65 evra, dok za meč protiv Arsenala najmanja iznosi takođe 21, a najskuplja 75 evropskih novčanica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.