OHRABRENJE ZA “DELIJE” Pavkov trenirao, da li će igrati?

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OHRABRENJE ZA “DELIJE” Pavkov trenirao, da li će igrati?

Crvena zvezda je odradila poslednji trening pred utakmicu godine. Veliko ohrabrenje za “delije” je činjenica da je na terenu bio Milan Pavkov. Veruje se da bi odlični napadač mogao da zaigra, mada je izvesnije da će meč početi sa klupe. Pavkov je zadobio povredu zadnje lože u prvom minutima meča protiv Kopenhagena u Beogradu.
Na meču Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – Jang Bojs, naša kladionica nudi kvotu 16 za igru X-1&3-4.
Odlično raspoloženi, crveno-beli su po večernjoj sparini odradili sve što je šef Milojević tražio od njih. Igran je i popularni “rukomet”, zapravo vežba brzine i okretnosti. Upravo će te osobine biti preko potrebne Crvenoj zvezdi u utorak od 21 čas.
Foto: Starsport

Trening su sa obližnje terase budno posmatrali čelnici srpskog šampiona, uz rashlađenje lubenicom. Uz naslednike je bila klupska ikona Dragan Džajić, a treninu je prisutvovao i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije.

Foto: Starsport


The post OHRABRENJE ZA “DELIJE” Pavkov trenirao, da li će igrati? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DA LI JE OVO ZVEZDINIH 11 ZA DUEL GODINE? Svi pogledi ka Pavkovu

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Dobre vesti za “delije” stigle su u ponedeljak predveče. Miljenik navijača, napadač Milan Pavkov, odradio je bez ikakvih problema poslednji trening pred utakmicu godine i mogao bi da se nađe na terenu.. Na meču Crvena zvezda – Jang Bojs, naša kladionica nudi kvotu 4.10 za igru 1-1.. Verovatnije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.