Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 14:36

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Odluku o treneru ćemo doneti u junu, do tada će fokus biti na titulama

Izraelski mediji preneli su i fotografiju na kojoj su se sa Barakom Baharom sastali sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Petrović i šef skautinga Marko Marin. Posle navoda Tanjuga da Crvena zvezda planira da na mesto glavnog trenera dovede Baraka Bahara, koji je crveno-bele savladao letos u dvomeču na klupi Makabija iz Haife, […] The post OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Odluku o treneru ćemo doneti u junu, do tada će fokus biti na titulama appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Zvezda Baharu nudi milionsku platu

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 09:57

Crvena zvezda je u pregovorima sa izraelskim trenerom Barakom Baharom koji bi mogao da bude naovi šef struke crveno.belih...Rukovodstvo crveno-belih je već obavilo razgovore sa aktuelim trenerom Makabija iz Haife koji je zainteresovan da preuzme kormilo tima Crvene zvezde...I to ako se ostvari može...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.