ODLAZI IZ ZVEZDE: Stigla je ponuda kojom su vi zadovoljni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 16:27

ODLAZI IZ ZVEZDE: Stigla je ponuda kojom su vi zadovoljni (FOTO)

Ostavio je dobar utisak.

Crvena zvezda trenutno u timu ima trojicu napadača - Milana Pavkova, Aleksandra Pešića i Ohi Omoižunafa, a kako saznaje ''Mozzart sport'' jedan će morati da napusti Ljutice Bogdana. Pošto se Pešić nedavno vratio u klub, pitanje statusa se povezivalo sa Pavkovim i Ohijem, a čini se da je klub odlučio da Norvežanin bude taj koji će otići.

Ohi je stigao u klub pre samo šest meseci iz Moldea i imao zadovoljavajuću polusezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 11 postignutih golova, a posebno je osvojio navijače pogotkom u večitom derbiju. Međutim, u novoj sezoni Ohi je na šest mečeva odigrao samo 16 minuta ćemu je kumovala i povreda tokom priprema.

Navodno i trener Dejan Stanković želi drugačiji tip napadača, a spominjkalo se da postoji ponuda za Ohija vredna tri miliona evra iz SAD. Međutim, Norvežanin će verovatno u Tursku pošto je za njega zainteresovana Konja, a Zvezda bi mogla da zaradi između 1,5 i 2 miliona evra. Crveno-beli će ponudu verovatno prihvatiti, a Ohijevi menadžeri trenutno pregovaraju oko ličnih uslova sa Turcima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.