ODBIO JE VLADANA MILOJEVIĆA: Bivši igrač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Turskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 22:46

ODBIO JE VLADANA MILOJEVIĆA: Bivši igrač Crvene zvezde karijeru nastavlja u Turskoj (FOTO)

Nisu poznati detalji ugovora.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Gelor Kanga definitivno neće prihvatiti novi ugovor od Strane Sparte iz Praga i napustiće Češku na kraju sezone. Kako prenose turski i gabonski mediji, Kanga će karijeru nastaviti u Turskoj.

Kanga je navodno postigao dogovor sa Trabzonom koji je već nekoliko meseci pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga privoli na dolazak. Gabonac je usmeno prihvatio ponudu Trabzona što se tiče finansijske strane, ali detalji i dužina ugovora nisu poznati.

Football : Accord de principe entre Guelor Kanga et Trabzonspor https://t.co/AWRq4GfEtZ

— Gabonreview.com (@gabonreview241) June 8, 2020

Tako će posle dve i po godine napustiti Spartu koja mu je ponudila i novi ugovor pošto mu stari ističe na kraju sezone, ali ga je Kanga odbio. Osim Trabzona za Kangu su zainteresovani bili Galatasaraj, Bešiktaš i saudijski Al Ahli koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, ali je Trabzon očigledno bio najuporniji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.