OBRADOVIĆ: Bili smo previše nervozni i bez plana u igri

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 23:06

OBRADOVIĆ: Bili smo previše nervozni i bez plana u igri

Crvena zvezda poražena u Istanbulu.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz u prvom kolu Evrolige pošto ih je u Istanbulu savladao Fenerbahče sa 77:63. Crveno-beli su samo u prvoj četvrtini bili ravnopravan rival, da bi u preostale tri četvrtine neuspešno pokušavali da stignu prednost domaćina.

Trener Crvene zvezde Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obradović jasno je istakao šta su razlozi poraza njegovog tima u prvoj ovosezonskoj utakmici Evrolige, a među njima je i neiskustvo nekih igrača kada je u pitanju elitno takmičenje.

 - Čestitam Fenerbahčeu, zaslužili su pobedu. Za prvu utakmicu u Evroligi igrali smo previše haotično, nervozno, bez ikakve komunikacije u igri i plana. Previše brzo, nismo čitali igru.  Bili smo previše nervozni i izgubili previše lopti, što tim kao Fenerbahče kažnjava. Za neke igrače je ovo bio debi u Evroligi i možda je postojao određeni pritisak, ali očekujem da vremenom igramo znatno drugačije - rekao je Obradović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.