Novo iznenađenje sa Marakane - Marko Marin potpisuje, uz još veću platu!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo iznenađenje sa ''Marakane'' - Marko Marin potpisuje, uz još veću platu!

Posle dve najavljene prodaje, usledila je i vest o novoj investiciji u održavanje kvaliteta igračkog kadra.

Nekoliko iznenađujućih vesti stiže danas iz Crvene zvezde.

Pogotovo se to odnosi na vest da će mladi levi bek Aleksa Terzić od leta biti član italijanske Fiorentine, koja će Zvezdi za ovaj transfer platiti 1.5 miliona evra.

Potom su se pojavile informacije o potencijalnom transferu štopera Srđana Babića, za koga je interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazao turski Bešiktaš, ali večeras se pojavila jedna vest koja će Zvezdine pristalice sigurno obradovati!

''Mozzartsport'' je preneo svoja saznanja da će Marko Marin u sredu, na svoj 30. rođendan, potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom, koji će važiti do leta 2021. godine, godinu dana duže u odnosu na važeći ugovor.

Na taj način uprava Crvene zvezde želi da izbegne strepnju da Marin već ovog leta napusti ''Marakanu'', s obzirom da bi ušao u poslednju godinu ugovora.

Naravno, novi ugovor doneće najboljem Zvezdinom fudbaleru i još povoljnije finansijske uslove.

Isti izvor navodi da će umesto 600.000 evra na godišnjem nivou, Marin po potpisivanju novog ugovora zarađivati 800.000.

Dakle, čekamo sredu i zvaničnu potvrdu ovih informacija...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.