Novi potpis u Zvezdi  ugovor za sina legende kluba

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 12:35

Novi potpis u Zvezdi " ugovor za sina legende kluba

Crvena zvezda nastavila je sa potpisima za budućnost.

Nakon što je u nedelju vratila Nikolu Popovića, potpis na stipendijski ugovor sa aktuelnim srpskim i regionalnim prvakom stavio je mladi Nikola Topić, sin legende crveno-belih Milenka.

Jedan od najtalentovanijih kadeta, koji igra na poziciji beka i krila i visok je 198 centimetara, nastavio je porodičnu tradiciju i polako krenuo putem poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oca, bivšeg košarkaša i trenera Crvene zvezde.

Na sajtu crveno-belih Topić, koji je i reprezentativac Srbije, predstavljen je kao igrač koga odlukuju odličan šut i skok.

Pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone odličnim igrama u pionirskoj selekciji, a na kupu u Nišu tokom februara kao MVP turnira predvodio je crveno-bele do trofeja sa 22 poena i 8 skokova.

"Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju, zna se da su u mojoj porodici svi veliki zvezdaši. Sa druge strane, želim da gradim svoj put u Crvenoj zvezdi i ostavim trag kao Nikola Topić. Moraću puno da radim i da napredujem kako bi došao do toga. Srećan sam zbog potpisivanja ovog ugovora i pristupnice za Crvenu zvezdu", rekao je prilikom potpisivanja ugovora na Malom Kalemegdanu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.