Novi poraz Vojvodine, Spartak grabi ka Evropi - Kako sada izgleda tabela?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Vojvodine, Spartak grabi ka Evropi - Kako sada izgleda tabela?

Odigrane još dve utakmice 33. kola Superlige u plej-of zoni i još tri u plej-autu.

U senci derbija na ''Rajku Mitiću'', gde je Crvena zvezda savladala Čukarički sa 3:0, odigrane su još dve utakmice trećeg kola plej-ofa. Fudbaleri Voždovca pobedili su na svom terenu Vojvodinu sa 2:1, dok je Spartak u Subotici istim rezultatom pobedio Napredak.

Pobedu Voždovčanima doneo je Alen Mašović, golovima u četvrtom i 25. minutu, a počasni gol za ''Lale'' posrtigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Lazar Arsić u 76. minutu.

U narednom kolu Voždovac će igrati u Nišu, dok će Vojvodina u Novom Sadu igrati protiv Partizana.

Kada je u pitanju utakmica u Subotici, vođstvo Spartaku doneo je Čečarić u 15. minutu, a u finišu prvog poluvremena Vukanović nije iskoristio jedanaesterac za Napredak. Posle osam minuta igre u drugom poluvremenu dosuđen je jedanaesterac i za domaće, realizovao ga je Savković za vođstvo od 2:0. Poraz Napretka ublažio je Ndiaje u 70. minutu meča.

Na tabeli plej-ofa, Zvezda ima 48 bodova, Partizan (meč manje) 36, Spartak 34, slede Voždovac sa 30, Radnički (meč manje) sa 28, Čukarički i Napredak imaju po 26, a Vojvodina je i dalje na 22 boda.

U plej-autu Mačva i Rad odigrali su u Šapcu nerešeno 0:0, Mladost je u Lučanima pobedila Javor sa 3:1, dok je u Surdulici Radnik pobedio Bačku sa 2:0.

Ranije danas Zemun je u Beogradu pobedio Borac sa 2:1.

Na tabeli plej-auta, Mladost ima 25 bodova, ispred Zemuna sa 24, potom slede Radnik sa 22, Mačva sa 21, Javor Matis sa 17, Bačka i Rad sa po 16 i Borac na poslednjem mestu sa 12 bodova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak vidi Evropu, Borac jednom nogom u PLS

Izvor: B92, 25.Apr.2018

Fudbaleri Spartaka pobedili su kruševački Napredak sa 2:1 u 33. kolu Superlige i ostali najozbiljniji kandidat za plasman u Evropu...Pored Crvene zvezde i Partizana, za koje su prve dve pozicije rezervisane, Subotičani su najbliži da nas tokom leta predstavljaju u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Posle...

Nastavak na B92...

PARTIZAN DOMAĆIN RADNIČKOM: Đukić iznenadio startnom postavom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2018, 17:04

Meč 33. kola...Partizan u meču 33. kola Superlige Srbije dočekuje Radnički iz Niša i ima veliki motiv da savlada goste i tako im se revanšira za poraz doživljen 3. marta na Čairu. Trener Partizana Miroslav Đukić ponovo je menjao, pa na teren neće ista postava koja je u nedelju savladala Čukarički...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.