Novi Sad i Voša odustali od finala Kupa, borba za trofej u Beogradu

Izvor: Blic, 20.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad i "Voša" odustali od finala Kupa, borba za trofej u Beogradu

Finalna utakmica fudbalskog Kupa Srbije izmedju Crvene zvezde i Borca iz Čačka ipak će se igrati u Beogradu, a ne u Novom Sadu kako je ranije bilo predviđeno.

Nacionalni fudbalski savez saopštio je da su grad Novi Sad i superligaš Vojvodina uputili zahtev za promenu domaćinstva, pa će se finale zakazano za 16. maj igrati u prestonici.

Kao razlog odustajanja od organizacije finala Vojvodina je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navela rekonstrukciju stadiona Karađorđe, koja će početi 27. aprila.

"Pošto su rokovi rekonstrukcije vezani za početak kvalifikacija za UEFA

takmičenja, nemamo uslove za pomeranje početka radova, tako da vas molimo da promenite domaćinstvo finalne utakmice Kupa Srbije. I pored naše velike želje da budemo dobri domaćini, budući radovi na rekonstrukciji stadiona su nam veliki prioritet, pa vas molimo da ovaj zahtev shvatite kao našu veliku želju da naš stadion dobije sve kvalitete koje zahtevaju UEFA takmičenja", stoji u dopisu Vojvodine koji je potpisao generalni sekretar Radisav Rabrenović.

FSS je potvrdio da će na osnovu ovog dopisa reagovati najbrže moguće. U tom cilju biće zakazana hitna sednica Takmičarske komisije FSS, na kojoj će biti analiziran zahtev Grada Novog Sada i FK Vojvodine.

Po održanju tog sastanka, uslediće i sednica Odbora za hitna pitanja FSS.

Povezane vesti: Finale fudbalskog Kupa ostaje u Novom Sadu Bitka za trofej Kupa se iz Novog Sada seli u Beograd Iz minuta u minut: Partizan - Crvena zvezda 0:2, Vojvodina - Borac 0:1 U sredu prvi mečevi polufinala Kupa, treneri priželjkuju pobede pred revanše Stanojević: Lakše izlazimo na kraj sa Zvezdom nego sa Vojvodinom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Kupa, ipak, u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 20.Apr.2012

. . . Finalna utakmica fudbalskog Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca iz Čačka, ipak će se igrati u Beogradu, a ne u Novom Sadu kako je ranije bilo predviđeno.

Nastavak na RTV Pink...

Zvezda pred Delijama juri Kup!?

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2012

Prethodnih dana dosta se govorilo o tome hoće li se finale Kupa Srbije ipak igrati u Novom Sadu ili će se u prestonici odlučivati o osvajaču trofeja. Nakon današnje potvrde FSS da je Vojvodina odustala od organizacije finala sve su prilike da će se o trofeju odlučivati na "Marakani".

Nastavak na Sportske.net...

Novi Sad odustao, finale kupa u Beogradu

Izvor: Politika, 21.Apr.2012, 02:58

BEOGRAD – Finalna utakmica fudbalskog Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca iz Čačka, ipak će se igrati u Beogradu, a ne u Novom Sadu kako je ranije bilo predviđeno...Nacionalni fudbalski savez (FSS) saopštio je da su grad Novi Sad i domaći superligaš Vojvodina uputili zahtev za promenu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.