Izvor: RTS, 28.Jan.2023, 22:25

Novi Beograd i Crvena zvezda u finalu vaterpolo Kupa Srbije

Vaterpolisti Novog Beograda i Crvene zvezde finalisti su Kupa Srbije. Novobeograđani bolji od Partizana 14:9, crveno-beli savladali kragujevački Radnički 11:10. Finale je na programu u nedelju od 20.00 časova, uz direktan prenos na RTS-u.
Vaterpolisti Novog beograda i Crvene zvezde u nedelju će igrati finalni meč u Kupu Srbije, pošto su u polufinalnim duelima dve ekipe izašle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao bolje iz duela sa Partizanom, odnosno Radničkim.

Novi Beograd je opravdao ulogu favorita, ali je do pobede nad Partizanom došao tek u poslednjoj četvrtini, koju je vicešampion Evrope dobio rezultatom 6:0.
Crno-beli su bili bolji protivnik tokom tri četvrtine, ali je usledila prava kanonada Novobeograđana u poslednjih osam minuta za ubedljiv trijumf.
I drugo polufinale je donelo veliku i neizvesnu borbu, a Crvena zvezda je u poslednjim minutima sačuvala prednost koju je imala tokom cele utakmice i došla do trijumfa 11:10.

Nedeljno finale na plivalištu "Milan Gale Muškatirović" na programu je u 20.00 časova, uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Vaterpolo,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Zvezde i Novog Beograda u borbi za trofej Kupa Srbije!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Jan.2023, 00:10

Crveno-beli eliminisali Radnički, Novobeograđani bolji od Partizana

Nastavak na 24sedam.rs...

Senzacija: Zvezda srušila Novi Beograd i osvojila Kup

Izvor: B92, 29.Jan.2023

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Novi Beograd rezultatom 11:10 u finalu Kupa Srbije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.