Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove novčane kazne za Zvezdu i Partizan

Košarkaška liga Srbije kaznila je danas Crvenu zvezdu sa 180.000 dinara zbog nesportskog ponašanja i uvreda njenih navijača na nacionalnoj osnovi na utakmici sa Partizanom, u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige.

Kako se navodi u saopštenju, Zvezda je kažnjena sa 180.000 dinara "zbog uvreda na nacionalnoj osnovi, drugi put, koje su uputli gledaoci, zato što je zbog pljuvanja sudije prekinuta utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i ispražnjen deo prvog reda pored terena, zbog bacanja sitnih čvrstih predmeta u teren, posebno na igrače gostujuće ekipe prilikom izlaska sa terena i zbog paljenja baklje u gledalištu".

Zvezda je u subotu kao domaćin u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedila Partizan sa 96:90 i povela sa 2:1 u finalu plejofa Superlige Srbije.

Trener Zvezde Milan Tomić kažnjen je sa 6.000 dinara pošto je na konferenciju za medije došao u majici.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri kažnjen je sa 1.000 dinara pošto je na pres konferenciju došao u majici, "neobičnoj i veoma svečanoj, ali ipak majici", navodi se u saopštenju.

Košarkaš Partizana Rade Zagorac kažnjen je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške.

Naredna četvrta utakmica igra se večeras od 18 časova, kada će Partizan biti domaćin.

Serija se igra na tri pobede, a ako večeras pobedi, Zvezda će odbraniti šampionsku titulu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN UDARAC PO DŽEPU: Nove novčane kazne za Zvezdu i Partizan

Izvor: Kurir, 17.Jun.2019

Košarkaška liga Srbije kaznila je Crvenu zvezdu sa 180.000 dinara zbog nesportskog ponašanja i uvreda njenih navijača na nacionalnoj osnovi na utakmici sa Partizanom, u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.