Nova ponuda stigla na Marakanu, sprema li se još jedan odlazak iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ponuda stigla na ''Marakanu'', sprema li se još jedan odlazak iz Zvezde?

Koliko je realan ovakav rasplet?

Crvena zvezda je pred sam početak nove sezone pojačala konkureenciju na mestu štopera i dovođenjem Miloša Degeneka i Rašida Sumaile popunila prazninu nastalu odlaskom Damijana Le Taleka.

I dok Sumaila tek treba da pokaže da li je pravo pojačanje za Zvezdu, Degenek je sinoć debitovao u pobedi nad letonskim Spartaksom, i to u startnih 11 odakle je istisnuo Srđana Babića.

Privremeno ili ne, Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se preselio na klupu za rezerve, a samo dan posle meča u medijima su počele spekulacije i o njegovom odlasku.

''Blic'' danas prenosi svoja nezvanična saznanja da je Kopenhagen pokazao interesovanje za Babića i ne samo to, već i da je na ''Marakanu'' stigla ponuda ovog kluba za transfer mladog štopera.

Znate već da je on prošle godine stigao na pozajmicu u Zvezdu iz Real Sosijedada, ali i da je Zvezda zimus otkupila njegov ugovor za 800.000 evra, pa se postavlja pitanje da li će se samo šest meseci kasnije odreći njegovih usluga.

S obzirom da najveća iskušenja u Evropi tek slede, Zvezdi je neophodna jaka konkurencija u poslednjoj liniji tima, ali ako Danci odreše kesu, možda i dođe do novih promena...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.