Nova majstorija Despotovića u Rusiji VIDEO

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 15:14

Nova majstorija Despotovića u Rusiji VIDEO

Srpski reprezentativac Đorđe Despotović vodio je Rubin do nove pobede u ruskoj Premijer ligi.

Despotović je bio strelac u trijumfu u Kazanju protiv Arsenala iz Tule 3:1.

Bivši đak Crvene zvezde postigao je drugi gol na meču, u 22. minutu, kada se sjajno namestio i "kiflom" pogodio suprotan ugao sa desne strane.

Bio je to šesti pogodak popularnog Desporta ove sezone, a ima još i dve asistencije...

U tom meču za domaćina su se upisali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karl Starfelt u 20. i Soltmurad Bakaev u 53, dok je poraz Arsenala ublažio Kiril Pančenko sedam minuta pre kraja.

Za Arsenal je svih 90 minuta odigrao njegov klasić iz Zvezde Goran Čaušić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tumbi se ''smeši brk'', srpski napadač briljira u Rusiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

U sjajnoj je formi pred meč odluke za plasman na Evropsko prvenstvo...U Rusiji se ovog vikenda igra 13. kolo tamošnje Premijer lige, a na otvaranju je danas Rubin u Kazanju ubedljivo savladao Arsenal iz Tule sa 3:1...Ova utakmica nam je posebno interesantna zbog Đorđa Despotovića, srpskog reprezentativca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.