Njih šestorica se na kraju sezone vraćaju u Zvezdu i mogli bi da konkurišu za prvi tim!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njih šestorica se na kraju sezone vraćaju u Zvezdu i mogli bi da konkurišu za prvi tim!

Spisak na početku priprema za narednu sezonu Crvene zvezde će biti veliki, a da li će biti mesta za šestoricu igrača koji ove sezone nisu bili u planovima Vladana Milojevića?

Crvena zvezda je osvojila šampionsku titulu, 28. po redu u svojoj istoriji i igraće na leto kvalifikacije za Ligu šampiona posle dve godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Očekuje se da Vladan Milojević ostane na klupi šampionskog tima kako bi stvorio tim koji bi mogao da se takmiči u Ligi šampiona naredne sezone, što će biti izuzetno težak posao imajući u vidu sve veću finansijsku snagu kako ekipa koje su u samom vrhu evropskog fudbala, tako i ekipa iz Azerbejdžana, Kazahstana, Skandinavije, sa Kipra...

Ono što je sigurno u ovom trenutku jeste da će se ekipi priključiti igrači koji su ove sezone na pozajmicama, a šestorica bi mogli odmah da se priključe prvom timu.

Štoper Ze Markos je odigrao 7 utakmica za Rad, stekao potrebno iskustvo igranja u Super ligi, postigao i jedan gol i 20-godišnji Brazilac bi mogao naredne sezone da bude u sastavu ukoliko se desi neki odlazak sadašnjih prvotimaca. Njegov ugovor sa Zvezdom traje do 2021. godine, možda je upravo sledeća sezona prava šansa za njega da napreduje najviše do sada i da se nađe u konkurenciji za prvi tim.

U Radu je i Filip Bainović, fudbaler koji je odigrao 12 utakmica u Super ligi, ali će on zbog veće konkurencije nešto teže stići do mesta u prvom timu, možda čak i do mesta za putovanje na pripreme Crvene zvezde. Ugovor ovog 21-godišnjeg fudbalera traje sve do 2020. godine.

Čovek koji bi Bainoviću mogao da bude velika konkurencija jeste Andrija Luković, fudbaler koji igra sjajnu sezonu za Voždovac. Luković je postigao ove sezone sedam golova, nakon što nije našao mesto u timu Crvene zvezde za ovu sezonu, uspeo je da povrati samopouzdanje u Voždovcu. Da li je sledeća sezona ona u kojoj će 23-godišnji vezista uspeti da se nametne u dresu novog šampiona Srbije? Njegov ugovor traje do 2019. godine.

Dobro vam je poznata situacija sa Milanom Pavkovim, on je i pred početak drugog dela sezone prošao pripreme sa crveno-belima, ali ponovo nije našao svoje mesto u timu i pored prodaje Ričmonda Boaćija. Pavkov (24) je ove sezone u Radničkom iz Niša postigao 22 gola.

Još dva napadača Crvene zvezde su se našla na pozajmicama ove sezone, a to su Vanja Vučićević i Lazar Romanić. Vučićević je odigrao svega 20-ak minuta u Spartaku, dok je Romanić nešto uspešniji uprkos tome što se njegov klub grčevito bori za opstanak, on je u Borcu odigrao 15 utakmica do sada.

Da li iko od pomenute šestorice ima šanse da zaigra u Zvezdi naredne sezone?

Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković su ove sezone u Grafičaru, B timu Crvene zvezde i Mitar Mrkela zajedno sa ostatkom uprave Crvene zvezde pomno prati igre ovih omladinaca, pa na spisku za pripreme treba očekivati i nekoga od njih.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.