Njegoš Petrović igra protiv “svojih”: Emotivan sam, čudesno mi je sve

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegoš Petrović igra protiv “svojih”: Emotivan sam, čudesno mi je sve

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 20 časova igraju protiv Rada meč 12. kola Superlige. Taj duel na stadionu “Rajko Mitić” posebno će biti važan mladom vezisti crveno-belih Njegošu Petroviću.
U četvrtak od 19 igraju Žalgiris – Real Madrid, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.50.
Reprezentativac Srbije do 21 godina je letos stigao u Zvezdu upravo iz Rada.
– Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dosta emocija, čudesno mi sve deluje uoči utakmice sa klubom u kojem sa proveo devet godina. Ukoliko budem bio na terenu učiniću sve da doprinesem pobedi. Obaveza nam je da osvajamo bodove u svakom meču. Nemamo pravo na kiks. Osvajanje prvenstva nam je prioritet, titula nam i donosi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona – kazao je Petrović.
On zna kako će se osećati igrači Rada i sa kakvom motivacijom će doći na Marakanu.
– Dok sam nosio dres “građevinara” uvek sam verovao u najbolje i kad smo se sastajali sa Zvezdom. Koliko god da deluje nemoguće normalno je i prirodno nadati se uspehu. Mi mlađi uvek smo bili puni motiva, želje za dokazivanjem protiv velikog kluba. Sad kad sam na Marakani dobro mi je poznato šta će moji doskorašnji saigrači da urade ne bi li priredili iznenađenje. Oprezni smo, još više svesni našeg kvaliteta i očekujemo bodove – uverava Petrović.


The post Njegoš Petrović igra protiv “svojih”: Emotivan sam, čudesno mi je sve appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOGOVOR NA POMOLU Gaudlok konačno potpisuje ugovor?

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Izgleda da je Endru Gaudlok napokon shvatio da više nema renome u svetu košarke da bi tražio visoku platu kakvu je očekivao, odnosno da je spustio “cenu”. Iskusni američki šuter je bez ugovora od kako je raskinuo ugovor sa Šandongom, a izgleda da je spreman da se vrati u Evropi.. U četvrtak...

Nastavak na 011vodič.com...

Uvređen ponudom od 90.000.000 $

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Sakramento se suočava sa velikim problemom pred početak sezone. Kako zadržati nosioce igre Badija Hilda i Bogdana Bogdanovića? Obojici narednog leta ističu ugovori, kada postaju oganičeno slobodni agenti.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Anadolu Efesa protiv Valensije u gostima je 1.62. Meč...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.