Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 09:14

Nikola Ivanović MVP prvog kola ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović najkorisnije je igrač prvog kola nove sezone regionalne ABA lige.
Crnogorski reprezentativac je na utakmici protiv Splita, koju je Crvena zvezda ubedljivo rešila u svoju korist, postigao 20 poena.

Ivanović je upisao i po šest skokova i asistencija, uz samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva promašaja, pošto je pogodio šest od sedam šuteva za dva poena i ubacio dve trojke iz ukupno četiri pokušaja.
Nepogrešiv je bio sa linije slobodnih bacanja - dva od dva. 
Nikola Ivanović je ovog leta u Crvenu zvezdu stigao iz podgoričke Budućnosti, sa kojom je 2018. godine osvojio ABA ligu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi MVP ABA lige – Nikola Ivanović VIDEO

Izvor: B92, 28.Sep.2021

Bek Crvene zvezde Nikola Ivanović proglašen je za najkorisnijeg igrača premijernog gola regionalne ABA lige...Ivanović je zablistao na debiju za Zvezdu sa 20 poena, po 6 skokova i asistencija te 4 ukradene lopte...Crnogorski košarkaš je imao indeks korisnosti 35 za samo 26 minuta na parketu u ubedljivoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.