Nije došao u Zvezdu, ali joj je odmah dao gol – Kasijera blista posle pogotka na debiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 09:21

Nije došao u Zvezdu, ali joj je odmah dao gol – Kasijera blista posle pogotka na debiju

Kolumbijac efikasan.

Mateo Kasijera je bio velika želja Crvene zvezde, ali je završio u Zenitu.

Kolumbijski napadač je već u prvom meču za tim iz Sankt Peterburga pokazao da je odličan špic, pošto je samo nekoliko minuta pošto je ušao u igru zatresao mrežu crveno-belih.

Zenit je na kraju savladao prvaka Srbije sa 2:1.

- Pre samo tri dana sam se priključio timu. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još 100 odsto spreman i biću sve bolji kako vreme bude odmicalo. Drago mi je zbog gola na debiju, najvažnije je da smo uspeli da pobedimo Crvenu zvezdu. Srećan sam zbog prvog gola u dresu Zenita – istakao je Kasijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ERAKOVIĆ UDARIO KONTRU RUSIMA: Ja sam fudbaler Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022

Nije hteo da širi temu...Ruski mediji preseleli su Strahinju Erakovića u Zenit, ali štoper Crvene zvezde je kontrom odgovorio na konstataciju “da se o njemu dosta piše” u Rusiji...- Stvarno? Ne znam ništa o tome – kratko je rekao mladi defanzivac u Sočiju...Eraković je ostao dosledan i na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.