Nesuđeni povratnik u Zvezdu promovisan u novom klubu

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesuđeni povratnik u Zvezdu promovisan u novom klubu

Pre nekoliko nedelja pojavila se mogućnost da se Darko Lazović vrati u Crvenu zvezdu, ali od toga, veoma brzo se ispostavilo, da nema ništa. Srpski reprezentativac ostaje u Seriji A. Čačanin je promovisan u Veroni. U klubu iz “grada ljubavi” provešće naredne tri godine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u Kopenhagenu je 3.95.
Verona se posle nekoliko godina tavoranje vratila u Seriji A, a Lazović je stigao iz Đenove kao slobodan igrač. On >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je bio u redovima kluba sa Marasija prethodne četiri godine. Srpski reprezentativac će u novom klubu da nosi dres sa brojem 88.
Lazović po drugi put odlazi iz kluba kao slobodan igrač. Tako je bilo i pre četiri godine kada je iz Crvene zvezde otišao u Đenovu. Ove godine se iskusno krilo vratilo u reprezentaciji Srbije. Lazović je odigrao odličan meč u Lisabonu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo kada je bilo 1:1 protiv šampiona Evrope, Portugalije.
Animo serbo, piede educato: Darko #Lazovic è pronto a mettere tutto in campo per l’Hellas 💪💛💙#TIfiAMOHELLAS pic.twitter.com/eufJVlR8LK
— Hellas Verona FC (@HellasVeronaFC) August 13, 2019


The post Nesuđeni povratnik u Zvezdu promovisan u novom klubu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.