Nenad Milijaš još godinu dana kapiten Zvezde!

Izvor: RTS, 14.Jun.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Milijaš još godinu dana kapiten Zvezde!

Fudbaler i kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš odlučio je, nakon razgovora sa trenerom Milojevićem, da i naredne sezone nastupa u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba.
Kako saznajemo, Milijaš (35) je na stolu imao dve ponude - da odigra još jednu sezonu ili da se odmah priključi stručnom štabu šampiona.

Razmišljao je od kraja prošle sezone, a onda je nakon razgovora sa Vladanom Milojevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odlučio da odloži penziju i odigra desetu, jubilarnu sezonu u voljenom klubu.
Naime, Milojević sjajnog veznjaka vidi kao veoma bitnog za atmosferu u svalačionici i kao svoju "produženu ruku" na i van terena. 
Slobodno možemo reći živa legenda Crvene zvezde je u nedavno završenoj sezoni odigrao 37 mečeva i postigao dva gola, a ukupno je sakupio za današnje vreme impresivnih 243 nastupa u crveno-belom dresu.
Tim Crvene zvezde danas putuje na Zlatibor, gde će odratiti prvu fazu priprema.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijaš igra još jednu sezonu u Zvezdi

Izvor: B92, 14.Jun.2018

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš produžiće je ugovor sa crveno-belima na još jednu sezonu...Iskusni vezista će se priključiti ekipi koja je na Zlatiboru počela pripreme za kvalifikacije za Ligu šampiona...Milijaš ima 35 godina, ovo mu je treći mandat u Zvezdi, prvo je igrao 2006-2009, pa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.