Nemačka policija poručila delijama da se ponašaju fer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija poručila "delijama" da se ponašaju fer

Nemačka policija izdala je saopštenje u kome poziva navijače Crvene zvezde, pred meč sa minhenskim Bajernom u Ligi šampiona, da se ponašaju fer u gradu i na samom stadionu.

"Pozdrav, navijači Crvene zvezde. Srdačno vas pozdravljamo i želimo vam ugodan boravak u Minhenu. Ako imate pitanja ili problema, minhenska policija vam uvek stoji na raspolaganju za savet ili pomoć. Moramo da naglasimo da u našem gradu mi ne tolerišemo niti jedan oblik nasilja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vodite računa i o zabrani pirotehnike iz sigurnosnih razloga. U tom smislu, želimo svima miroljubiv i fer meč", navodi se u saopštenju, prenose nemački mediji.

Kako javlja reporter Tanjuga iz Minhena, očekuje se najmanje 5.000 navijača Crvene zvezde na Alijanc areni. Masovno okupljanje pristalica crveno-belih iz svih delova Evrope biće danas u centru Minhena. Utakmica između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.