Hiljade delija i navijača Olimpijakosa na Sintagmi, Nemac prešao 2.600 kilometara da bodri Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade "delija" i navijača Olimpijakosa na Sintagmi, Nemac prešao 2.600 kilometara da bodri Zvezdu

Navijači Crvene zvezde širom Evrope polako pristižu u Atinu na odlučujući meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, a među njima izdvojio se nemački državljanin Filip Beker.

Beker, prema sopstvenom priznanju veliki navijač Zvezde, prešao je daleki put 2.600 kilometara od Menhengladbaha do grčke prestonice samo kako bi uživo dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podršku timu Vladana Milojevića.

U majici Zvezde Bekera su reporteri Tanjuga slučajno pronašli na čuvenom Akropolju.

"Gledao sam uživo oko 25 utakmica Zvezde. U Atinu sam došao jer su navijači Olimpijakosa veoma bliski Zvezdinim, biće sjajna atmosfera večeras", rekao je Beker Tanjugu, uz podsećanje da je veliki fanatik i da je već bio u čak 49 država širom Evrope kako bi gledao fudbalske utakmice.

"Imam puno prijatelja u Srbiji, volim vašu zemlju jer su ljudi ljubazni i prijatni. Uvek volim da dođem", naveo je on.

Na najznamenitijem mestu u Atini - Akropolju praktično na svakom koraku se vide Zvezdina obeležja i čuje srpski jezik, pa tako su primećene crveno-bele pristalice iz Bečeja, Beograda, Novog Sada...

Hiljade navijača Zvezde i Olimpijakosa na Sintagmi

Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde "okupirali" su danas centar Atine na trgu Sintagma uoči meča dva tima u Ligi šampiona.

Nekoliko hiljada pristalica, koje vezuje čvrsto prijateljstvo, zajedno su skandirali Olimpijakosu i Zvezdi nekoliko sati pre utakmice na osam kilometara udaljenom stadionu Karaiskaki u Pireju, predgrađu Atine.

Uz baklje i zastave navijači su blokirali ulicu ispred državnog parlamenta, uz prisustvo policije specijalizovane za masovne događaje.

Plan je bio da navijači sa tog mesta krenu peške u velikoj grupi do stadiona, ali policija zahteva da idu metroom ili autobusima.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde, kojoj je neophodan makar remi za mesto u Ligi Evrope, počinje večeras u 21 sat na stadionu Karaiskaki.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nijemac prešao 2.600 km da bodri Zvezdu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2019

Navijači Crvene zvezde širom Evrope polako prostižu u Atinu na odlučujući meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, a među njima izdvojio se njemački državljanin Filip Beker.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.