Nejmar otvorio dušu pred dolazak Zvezde: Puno sam patio, bio sam tužan...

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar otvorio dušu pred dolazak Zvezde: ''Puno sam patio, bio sam tužan...''

A Zvezdu nije ni pominjao...

Odmah posle trenera Tomasa Tuhela, na konferenciji za medije u Parizu, u najavi utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, novinarima se obratio i Brazilac Nejmar.

On je potvrdio reči svog trenera da još uvek nije na svom maksimalnom nivou i otkrio da je posle povrede prošao kroz težak period.

''Nisam 100 posto spreman, niko nije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Početak je sezone, visok nivo dolazi u februaru ili martu, kada se ulazi u najbolju formu. Svakog dana želim da poboljšam svoje fizičke mogućnosti i tehniku. Vratio mi se osmeh posle povrede na Mundijalu, to je sada prošlost. Bio sam tužan, puno sam patio, ali prošlo je, sada gledam napred'', izjavio je Nejmar.

Novinari su ga potom upitali i koja mu uloga u timu najviše odgovara kod trenera Tuhela, pa su napravili i paralelu sa Mesijem koji je lider u Barseloni.


Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.