Novi direktor Crvene zvezde - Nebojša Ilić

Izvor: Mondo, 19.Sep.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor Crvene zvezde - Nebojša Ilić

Dugogodišnji tim menadžer vratio se na operativnu funkciju, na kojoj će zameniti Mirka Pavlovića.

Crvena zvezda mts ulazi u novu sezonu sa drastično promenjenim timom, novim trenerom i novim sportskim direktorom - Nebojšom Ilićem (49).

Klupska legenda, igrač, funkcioner i dugogodišnji tim menadžer, od danas će preuzeti ulogu u kojoj je prethodnih godina bio Mirko Pavlović, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekadašnji saigrač i takođe dugogodišnji igrač i funkcioner Zvezde.

Nebojša Ilić, jedan od najboljih Zvezdinih šutera u istoriji, rekorder domaćih prvenstava sa 71 ubačenim poenom na utakmici, vratio se u Beograd u ponedeljak iz Istanbula, gde je i ovog leta bio tim menadžer reprezentacije. Tu ulogu u Zvezdi je obavljao još od 2001. godine.

Čestitajući Iliću, klub je poslao i poruku zahvalnosti Mirku Pavloviću.

"KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom zahvaljuje Pavloviću na angažovanju tokom svog boravka na mestu jednog od operativaca kluba i želi mu puno uspeha u budućnosti i na novim poslovnim izazovima koji ga očekuju".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.