Ne zameram na odbrani nad Braunom, već na napadu pre toga

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne zameram na odbrani nad Braunom, već na napadu pre toga"

Trener košarkaša Valensije Haume Ponsarnau ocenio je da večerašnji meč protiv Crvene zvezde bio izjednačen i da ne žali zbog trojke u poslednjoj sekundi.

On je istakao da žali zbog lošeg izvedenog napada svog tima.

"Teška utakmica za oba tima... I mi i oni smo imali uspone i padove. Dobri trenuci su bili posle dobre igre u odbrani oba tima. Nemam zamerki na poslednju odbranu, više na napad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre toga, možda smo napravili neku malu grešku, ali Braun je šutnuo i pogodio", rekao je Ponsarnau.

Valensija je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 73:76, pošto je trojku uz zvuk sirene pogodio Lorenco Braun.

"Oba tima su dobro trčala, bila jaka u odbrana i tranziciji. Ušli smo u finiš utakmice sa igračima koji su bili malo umorni i promenili ritam prethodno, možda je i to uzrok lošeg napada u poslednjem minutu", rekao je on.

Trener Valensije kazao je da je konstantno pokušavao da pronadje pravu petorku, ali da u tome nije uspeo.

Valensija nakon 11 odigranih utakmica ima četiri pobede i sedam poraza, a u narednom kolu Evrolige gostuje Real Madridu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.