Ne može se bez Milojevića u stručnom štabu, Deki dobija pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se bez Milojevića u stručnom štabu, Deki dobija pojačanje!

Kako će izgledati stručni štab Crvene zvezde?

Dejan Stanković je već postao trener Crvene zvezde, a sada se postavlja i pitanje ko će sve biti u stručnom štabu.

Ono što je već sada izvesno jeste da će Nenad Milijaš ostati kao jedan od trenera, a pravo osveženje bi mogao da bude Miloš Milojević (37).

Radi se o mladom treneru koji je Mjalbi uveo od treće do prve švedske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige, a nakon toga je zbog neslaganja sa upravom kluba oko pojačanja podneo ostavku.

"Telegraf" saznaje da će upravo on biti prvi pomoćnik Dejanu Stankoviću na mestu trenera Crvene zvezde.

Nije to sve, još jedno ime u stručnom štabu bi trebalo da bude Nebojša Milošević, koji je već u više navrata bio pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, a pored toga je vodio BSK, Zemun, Radnik iz Bijeljine i El Gunu. Najviše je tokom karijere sarađivao sa Slavišom Stojanovićem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pravi se novi stručni štab: Sa Vladnom ide i Janković, neizvesna sudbina Kosanovića, stiže novi Milojević

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2019

Kada se menja šef normalno je da dođe i do promena u stručnom štabu. Neće Dejan Stanković izvršiti revoluciju u Ljutice Bogdana, ali je logično što će u svoj tim implementirati ljude u koje ima veliko poverenje. Izvesno je da će zajedno sa Vladanom Milojevićem iz kluba otići i jedan od njegovih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.