Nataša Kovačević odigrala meč u dresu Crvene zvezde

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević odigrala meč u dresu Crvene zvezde

Košarkašica Nataša Kovačević tačno posle dve godine i dva meseca od teške saobraćajne nesreće zbog koje joj je amputiran deo leve noge ispod kolena, odigrala je zvaničan meč u dresu svoje Crvene zvezde, iz koje je i otišla u mađarski Đer, za koji je nastupajući i doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Meč između crveno-belih dama i niškog Studenta u 6. kolu Prve lige Srbije ostaće upamćen zbog povratka Kovačevićeve, koja je u igru ušla u 6. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a prvi poen postigla je u 16. sa linije slobodnih bacanja. O kakvom je fenomenu reč svedoče i televizijske ekipe iz Italije i Mađarske koje su došle da o Nataši naprave prilog.

"Osećaj je izvanredan. Posebna mi je čast što sam se vratila u svoj klub Crvenu zvezdu iz kojeg sam otišla u Đer. Imam neki utisak kao da te dve godine nisu ni postojale. Nije mi bilo teško na terenu, tamo pripadam. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su večeras došli, mojim saigračicama... Došla je cela moja porodica da me podrži i hvala im što su bili uz mene i pomogli mi da što lakše prođem kroz težak period života. Sve što želite, možete i da ostvarite. Ja sam očigledan primer", neustrašiva je Kovačevićeva, koja se košarkom ponovo bavi zahvaljujući specijalnoj protezi.

U saobraćajnoj nesreći nastradali su Akoš Fuzi, trener košarkašica Đera i tim menadžer Peter Tapodi. Osim Kovačevićeve u ekipi je bila i Milica Ivanović, koja je tom prilikom na sreću samo ugruvana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.