Nastavljena politika kupujmo domaće  Zvezda predstavila novo pojačanje

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 12:42

Nastavljena politika "kupujmo domaće" " Zvezda predstavila novo pojačanje

Lazar Gagić, talentovani srpski košarkaš, potpisao je višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom.

Posle Vudragovića, Topića i povratka Nikole Popovića, KK Crvena zvezda potpisala je u utorak ugovor sa 15-godišnjim košarkašem.

Lazar je rođen 2005.godine i jedan je od najtalentovanijih igrača na pozicijama 2 i 3 u svom uzrastu. Visok je 197 centimetara.

"Očekivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su srazmerna onome kako budem radio i kako se budem zalagao. Znači sve je na meni, mora puno da se radi i trenira, jer svi mi imamo želju jednog dana da dođemo do prvog tima Crvene zvezde to je svima cilj. Bez obzira što nisam iz Beograda, pratio sam Crvenu zvezdu dolazio sam i na utakmice koliko sam mogao, svaka utakmica bila je svojevrsni doživljao za mene. Idemo korak po korak došao sam u veliki klub…", rekao je Gagić prilikom potpisivanja ugovora, a prenosi zvaničan sajt kluba.

"KK Crvena zvezda mts tako je načinila još jedan korak tokom ovog prelaznog roka i u skladu sa najavljenom politikom oslanjanja na mlade i domaće igrače koji predstavljaju budućnost Crvene zvezde i srpske košarke", piše na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.