Nakon ulaska u LŠ Zvezda se bori sa sjajnim ponudama, evo ko je sve na meti!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon ulaska u LŠ Zvezda se bori sa sjajnim ponudama, evo ko je sve na meti!

Ulazak u Ligu šampiona Crvenoj zvezdi nije doneo samo novac i prestiž.

Šta je sve doneo ulazak u Ligu šampiona aktuelnom šampionu Srbije?

Ogroman novac koji će služiti jednim delom za podmirenje dugova koje ima Crvena zvezda, pored toga i prestiž, doneće i prepune tribine na utakmicama protiv veoma jakih ekipa kakve su PSŽ, Napoli i Liverpul, još veće ulaganje u mlade kategorije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i još veće interesovanje za igrače Crvene zvezde.

Cena je naglo porasla svakome od igrača koji su igrali ključnu ulogu u ekipi Vladana Milojevića prilikom ulaska u najelitnije klupsko takmičenje, pa su tako pristizale ponude za igrače poput Bena, Krstičića, Jovičića, Pavkova... Jedan je otišao, Radonjić je postao član Marseja, a do januara neće više biti prodaja uprkos jakim ponudama koje su stizale na adresu Crvene zvezde.

Jedna od ponuda bila je za Bena, piše danas "Hotsport". Po mnogima najbolji igrač Crvene zvezde u ovoj sezoni koji je i juče nastavio svoju golgetersku seriju, imao je ponudu kluba iz Katara koji je samo za pozajmicu nudio dva miliona evra, ali je ponuda glatko odbijena zbog važnosti koju ima fudbaler sa Komorskih ostrva za ekipu Vladana Milojevića. Pored toga pomenuti medij piše da za Bena postoji interesovanje i iz Saudijske Arabije.

Dosta toga će u Crvenoj zvezdi zavisiti od učinka u Ligi šampiona, u slučaju da se ponovo prezimi u Evropi ponovo će teško doći do prodaja onih najvažnijih igrača kakav je Ben jer je već dobijena sjajna finansijska injekcija ulaskom u LŠ.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.