Najveća greška u istoriji kluba, oni su odbili Dončića: Šta da radimo sa ovim balavcem?

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća greška u istoriji kluba, oni su odbili Dončića: "Šta da radimo sa ovim balavcem?"

Neverovatnu grešku napravio je klub koji ne beleži dobre rezultate poslednjih godina.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Mirko Milićević otkrio je u razgovoru za "Telegraf" kako je turski Galatasaraj odbio da potpiše ugovor sa Lukom Dončićem.

"Kada sam prijateljima u Galatasaraju odveo Luku, sina mog prijatelja Saše, pitali su me, šta da rade sa ovim balavcem? Nije baš tako dobar kako smo očekivali, a ja sam video koliko je jak kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rvao sa svojim ocem na bazenu. Dečak od 13 godina diže čoveka od 204 cm i preko 100 kila i baca u bazen", rekao je Milićević.

Onda je jedva dočekao dobre vesti, nije otišao u Galatu.

"Rekao sam njegovom ocu Saši, "Daj Bože da ga ovi ne prime, odmah ga vodim u Real" i to kod mog drugara Alberta Ererosa, sa kojim sam igrao. On je rekao da nikada u životu nisam video talenat kakav ima Luka", rekao je Milićević za "Telegraf".

Sjajno je Dončić krenuo u NBA vodama, do sada beleži sjajne brojke, ima 18.2 poena, 6.5 skokova i 4.1 asistenciju po utakmici.

Evropski bekovi ovo ne rade, Dončićevih 200 sekundi karijere! Bojan bolji od Bogdana, Jokić odličan u najgorem meču sezone! https://t.co/ApgyxILfiF

— Sportske.net (@sportske) December 9, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.