Najbolja petorka ABA lige: Dvojica iz Zvezde, jedan iz Partizana

Izvor: RTS, 20.Mar.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolja petorka ABA lige: Dvojica iz Zvezde, jedan iz Partizana

U najboljoj petorci ABA lige nema igrača sa ovoh prostora a čine je Džo Regland i Stratos Perperoglu iz Crvene zvezde, Džok Lendejl iz Partizana, Goga Bitadze iz Budućnosti i Džejkob Pulen iz Cedevite.
Pred start plej-ofa predstojećeg vikenda, ABA liga je na svom sajtu objavila najbolju petorku regularnog dela sezone.

Lider >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda dala je dvojicu igrača (Regland 8,9% i Perperoglu 9,3% glasova trenera), dok su ostali učesnici plej-ofa predstavljeni sa po jednim - Pulen iz Cedevite (12,4%), Lendejl iz Partizana (7,8%) i Bitadze iz Budućnosti, koji dobio najveći proicenat glasova - 13,2%.
Mesto u najboljem timu nisu dobili Erl Klark iz Budućnosti (5,6%), Zvezdin Bili Beron (4,4%), Partizanov Aleks Renfo (4,3%)...
Polufinalna serija plej-ofa na Jadranu kreće u subotu od 19 časova utakmicom Crvene zvezde i Partizana, a u ponedeljak se sastaju Cedevita i Budućnost u Zagrebu. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ovo je idealna petorka ABA lige! Ima li iznenađenja? (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019

ABA liga danas zvanično objavila rezultat izbora idealnog tima posle ligaškog dela sezone...Za većinu ABA ligaša sezona u regionalnom takmičenju je okončana, izuzev za četiri najbolje ekipe, kao i za Zadar koji će morati u baraž za opstanak...A u susret plej-ofu, ABA liga je danas na svom zvaničnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.