Na Marakani iznenađeni, još je rano za sedmu Zvezdinu zvezdu

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ''Marakani'' iznenađeni, još je rano za sedmu Zvezdinu zvezdu

Jutrošnja informacija privukla pažnju, ali...

Početak nove radne nedelje između ostalog je obeležila i nezvanična informacija preneta iz ''Novosti'', koje su otkrile svoja saznanja da se na ''Marakani'' navodno priprema izbor sedme Zvezdine zvezde, da bi to trebalo da bude Marko Marin i da bi sve moglo da bude obelodanjeno već do početka grupne faze Lige šampiona.

Međutim, ubrzo su u našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redakciju stigla drugačija saznanja. Iz Crvene zvezde nam je, takođe nezvanično, demantovana pomenuta informacija, uz poruku da nema nikakvog izbora sedme Zvezdine zvezde.

Reakcija je bila nezvanična, jer čelni ljudi kluba nisu uopšte ni želeli da se osvrću na medijske spekulacije na ovu temu.

Prema tome, izbor Zvezdine zvezde za sada definitivno nije u planovima na ''Marakani'', ali ko zna, ako Zvezda zablista u Ligi šampiona i dočeka proleće u Evropi, možda i bude povoda za tako nešto.

Za sada je još prerano.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.