NOVI POTPIS U CRVENOJ ZVEZDI: Pojačanje stiglo pred meč sa Splitom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 16:38

NOVI POTPIS U CRVENOJ ZVEZDI: Pojačanje stiglo pred meč sa Splitom (FOTO)

Četvorogodišnji ugovor.

Talentovani košarkaš Marko Gušić (19, 197), koji pokriva pozicije beka i krila, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom Crvene zvezde i predstavljaće pojačanje desetkovanom prvom timu već na startu ABA lige.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.00) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

- Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dođem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao. Znam da mi tek predstoji još veći rad, ali svaki trening sa stručnim štabom, trenerom Radonjićem i ovim igračima je za mene veliko iskustvo i prilika za dalje učenje i dokazivanje. Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bi napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene - rekao je Marko Gušić.

Talentovani Marko Gušić, potpisao je u petak novi četvorogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda 🔴⚪️#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam https://t.co/1wgLDbRwbY

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) September 24, 2021

Novi profesionalni ugovor koji je potpisao veliko je priznanje za ovog momka koji je u maju 2019. godine prvo dobio stipendijski ugovor nakon dolaska iz ekipe Vizure, a onda nastavio da se razvija i napreduje u juniorskom timu crveno-beih, čime je zaslužio i prvi profesionalni ugovor regionalnim šampionom u čije je redove stigao nakon nastupa u ekipama Mladosti, Mege i Vizure gde je bio najbolji igrač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.