NOVI POTPIS NA MARAKANI: Bivši trener Rada novi član Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 12:51

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Bivši trener Rada novi član Crvene zvezde!

Novosti iz Ljutice Bogdana.

U utorak je i zvanično potvrđeno da je tim Crvene zvezde dobio novog člana. U pitanju je nekadašnji trener Obilića, Rada i Spartaka Stevan Mojsilović koji će obavljati funkciju skauta.

Četvorostruki prvak Srbije angažovao je bivšeg šefa stručnog štaba mnogobrojnih srpskih klubova sa zadatkom da prati i ocenjuje potencijalne novajlije u Ljutice Bogdana.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Mojsilović nikad nije krio privrženost crveno-beloj boji, što je i potvrdio objavom na Instagram profilu posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

- Povratak kući! Ceo život u svom srcu nosim boje te - napisao je Mojsilović na svom profilu pored Zvezdinog grba.

Mojsilović je karijeru započeo 1999. u pančevačkom Dinamu, radio je kao trener ali i kao direktor, u Mogrenu, Obiliću, Požarevcu, slovenačkim Domžalama, Radu, Spartaku, iranskom Malavanu, Jagodini, Lokomotivi uz Plovdiva, Novom Pazaru, Novom Sadu.

A post shared by Stevan Mojsilovic (@stevan.mojsilovic)

Poslednji angažman bio mu je u nižerazrednom Borcu iz Sakula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka bijatlonka Gabrijela Kukalova
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOMBA! Dejan Stanković potpisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021

Trener cveno-belih stavio paraf na ugovor...Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je danas ugovor do 2024. godine, potvrđeno je Tanjugu u klubu...Novim ugovorom stavljena je tačka na spekulacije iz italijanskih medija da će Stanković preuzeti Sampdoriju...Nekadašnji kapiten crveno-belih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.