Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ZVEZDE: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Nemačkoj

Dugo je trajala priča o pregovorima Crvene Zvezde i bivšeg reprezentativca Crne Gore, mnogi navijači crveno-belih su se nadali da će iskusni fudbaler pojačati odbranu kluba iz Ljutice Bogdana, ali je sada to daleko od realizacije.
Marko Baša je ovog leta raskinuo ugovor sa Lilom, a kako javlja nemački “Skaj“ iskusni defanzivac će pojačati redove Štutgarta. 
Pregovori “švaba” i iskusnog štopera su u završnoj fazi, a Baša u nemački klub dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao slobodan igrač.
Bivši crnogorski reprezentativac je proveo šest sezona u Lilu, a za klub iz Francuske je odigrao čak 156 mečeva i postigao 11 golova. Dolaskom argentinskog stručnjaka Marsela Bijelse izguio je mesto u timu i sporazumno je raskinuo ugovor sa Lilom.
Marko Baša je ponikao u Trsteniku, zatim je pet sezona nosio dres OFK Beograda, a onda je usledila inostrana epizoda u kojoj je branio boje Le Mana, Lokomotive iz Moskve i pomenutog Lila. Dres reprezentacije Crne Gore nosio je 37 puta, a dva puta je zatresao mrežu rivala.
The post NIŠTA OD ZVEZDE: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Nemačkoj appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.