“NISAM OČEKIVAO OVAKAV HELSINKI” Milojević brutalno iskren, imao je šta da kaže i o Pavkovu

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NISAM OČEKIVAO OVAKAV HELSINKI” Milojević brutalno iskren, imao je šta da kaže i o Pavkovu

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Crvena zvezda je zabeležila još jednu rutinsku pobedu na svom terenu, ovog puta nad Helsinkijem sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ne uz atraktivnu igru, ali vrlo autoritativno crveno-beli su došli do velikog kapitala pred revanš u Helsinkiju. Dobar deo posla je obavljen, ali Vladan Milojević je poslovično oprezan. Foto: Aleksandar Dimitrijević >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << / RAS Srbija Vladan Milojević pozdravlja navijače “Jako teška utakmica, rekao sam da će tako biti i na konferenciji pre meča. Oni znaju šta hoće u svakom trenutku. Teško je braniti njihove brze igrače na otvorenom prostoru. Bili smo strpljivi protiv duplog bloka. Svi su stajali ispod centra… Mnogo je teško to probiti. Imali smo šanse da damo još koji gol. Završili smo samo prvo poluvreme. Helsinki je ekipa koja se ne predaje na svom veštačkom terenu“, rekao je Vladan Milojević Helsinki je odigrao suviše defanzivno. Čini se da je Milojević to očekivao, mada je želeo da izbegne zasluge za ovakav ishod… “U pripremi meča nisam očekivao takav Helsinki. Oni vole da igraju fudbal, imaju dobrog trenera. Tačno se vidi svaka adaptacija u igri. Imali su takav plan, da iz jednog dobrog bloka otvaraju kontre sa brzim igračima kao što su Tarasov, Mensa i Riski. Tražili su pukotinu, ali smo mi to dobro odradili“. Utisak je da je Crvena zveda mogla i bolje… “Treba dobro analizirati ovu utakmicu. Ne mogu ništa konkretno da zamerim mojim igračima. Bilo je želje, strpljenja. Ovo je živa igra, dešavaju se greške. Nekada je do pada koncentracije, nekada do umora. Prezadovoljan sam atmosferom, navijači su još jednom pokazali kako se bodri klub“. Onda malo o pojedincima. Pre svega o Ivaniću… “Danas ste videli Ivanića na desnoj strani. Zadovoljan sam njegovim ponašanjem i igrom. On se najbolje snalazi u sredini, ali imali smo plan i strategiju. U jednom trenutku nam je bila potrebna […] More
The post “NISAM OČEKIVAO OVAKAV HELSINKI” Milojević brutalno iskren, imao je šta da kaže i o Pavkovu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI INTERVJU PRLAINOVIĆA ZA HRVATSKE MEDIJE O KOME BRUJI BALKAN “Zna se ko nas truje nacionalizmom, udaraju po najnižim strastima!”

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Srbije nema u polufinalu nakon jako puno godina, a razlog je što u polufinalu nećemo gledati reprizu epskog meča iz Budimpešte između Hrvatske i Srbije taj što su “delfini” na turnir otišli ciljano oslabljeni. I to na samom startu primećuju hrvatski...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.