NEMA PREDAJE: Aleksa Vukanović VERUJE u Zvezdin trijumf u Atini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA PREDAJE: Aleksa Vukanović VERUJE u Zvezdin trijumf u Atini!

Bavarci očitali lekciju crveno-belima.

Noć za zaborav! Crvena zvezda je pred svojim navijačima doživela najteži poraz u istoriji na evropskoj sceni (0:6). Bavarska mašina protutnjala je stadionom "Rajko Mitić" i u mrežu Milana Borjana smestila šest lopti.

Svestan je bio i Aleksa Vukanović da je ovo bilo jedno od najlošijih izdanja u ovoj sezoni, ali je veliku zahvalnost istakao na račun zvezdaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su uprkos ubedljivom vođstvu Bavaraca bodrili svoj tim.

- Želeo bih da se zahvalim navijačima, ljudi su i posle svega ostali da nas bodre. Lepo iskustvo za nas, mi smo manji klub u odnosu na Bajern, idemo dalje, glave gore - rekao je Vukanović posle meča.

Olimpijakos nije izdržao u Londonu. Uprkos vođstvu od 2:0, tim iz Pireja poklekao je pred Totenhemom (4:2), pa će Zvezda u poslednjem kolu u Atini odlučivati o svojoj sudbini i ostanku na evropskoj sceni.

- Idemo da uzmemo tri boda u Pireju - obećao je navijačima strelac gola koji je Milojevićev tim uveo u Ligu šampiona.

Zvezdino krilo osvrnuo se i na povredu, zbog koje je pauzirao u prethodnom periodu.

- Sada je sve ok - istakao je Vukanović.

Pogledajte još slika sa meča Crvena zvezda - Bajern.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.