NEKA SE PONOVI Jedan čovek zna kako se daju golovi Totenhemu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA SE PONOVI Jedan čovek zna kako se daju golovi Totenhemu (VIDEO)

Neka bude repriza. Crvena zvezda ima igrača koji je tresao mrežu Totenhema. Naravno, to je Marko Marin. Kapiten Crvene zvezde pamti divan pogodak “pevcima” od pre gotovo devet godina.
Na meču Mec – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 3.50 za igru GG4+.
Bilo je to u susretu Verdera i londonskog kluba u Ligi šampiona 2010/2011. Totenhem je poveo autogolom Petrija Pasanena u 12, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 2:0 je povisio Piter Krauč u 18. minutu. Ugo Almeida je smanjio u 43, a Marko Marin u 47. odličnim udarcem sa dvadesetak metara postavio konačnih 2:2.
Marin je tada bio zvezda u usponu i već uveliko reprezentativac Nemačke. Sada, u sasvim zrelim igračkim godinama, suvo je zlato Crvene zvezde.

Da li će ponovo da zasija protiv Totenhema? Saznaćemo 22. oktobra u Londonu i 6. novembra u Beogradu.

The post NEKA SE PONOVI Jedan čovek zna kako se daju golovi Totenhemu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dva kluba u kvalifikacijama za LŠ? Sasvim moguće!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

San fudbalske Srbije je da imamo dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Posle uspeha Crvene zvezde i Partizana, to uopšte nije nerealna mogućnost. Naprotiv, sasvim je dostižna.. Na meču Krila Sovjetov – Dinamo M, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za pobedu gosta.. Da bi se to desilo, Srbija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.