NEIZVESNOST JE SVE VEĆA: UEFA odlučila kada će CRVENOJ zvezdi saopštiti kaznu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZVESNOST JE SVE VEĆA: UEFA odlučila kada će CRVENOJ zvezdi saopštiti kaznu (FOTO)

Još se ne zna šta kakve sankcije čekaju crveno-bele.

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) još jednom je odlučila da odloži donošenje odluke o kaznama Pari Sen Žermenu i Crvenoj zvezdi za ponašanje navijača tokom i posle meča na stadionu ''Park prinčeva'' u Parizu između ova dva kluba 3. oktobra u okviru drugog kola Lige šampiona. Evropska kuća fudbala će kazne saopštiti 10. januara.

ZBOG SNEŽNIH PADAVINA: Zvezda odradila NEOBIČAN trening! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
EVROPSKI VELIKANI DOLAZE PO NAJBOLJEG: Teško će Zvezda sačuvati vezistu (FOTO)

Očekuje se da da Pari Sen Žermen dobije oštriju kaznu i postoji mogućnost da utakmicu osmine finala Lige šampiona Sveci odigraju pred praznim tribinama zbog toga što su njihovi navijači napali Zvezdine ispred stadiona po završetku meča u drugom kolu.

Kazna očekuje i šampiona Srbije, ali obzirom da je u pitanju manji prekršaj očekuje se da crveno-beli prođu sa novčanom kaznom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.