NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO NA TRIBINAMA Degenek se oglasio na Instagramu! Njegov status komentarisao i Stanković

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 11:49

NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO NA TRIBINAMA Degenek se oglasio na Instagramu! Njegov status komentarisao i Stanković

Mnogim navijačima Zvezde smeta što ga nema na terenu.

Crvena zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 3:1, a štoper Miloš Degenek nije bio ni u protokolu za utakmicu.

Kao i nekoliko puta ranije, to je izazvalo revolt navijača crveno-belih, koji smatraju da mu je mesto u startnoj postavi, a ne na tribinama.

Oglasio se i sam igrač na društvenim mrežama.

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek)

Nije želeo da daje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjave ili konkretnije komentariše situaciju, ali je objavio fotografiju ispred tribine u znak zahvalnosti svima koji mu šalju poruke podrške. Pre nedelju dana, na društvenim mrežama su se pojavile optužbe da je „bušio“ transfer Dragovića i da je zato sklonjen, na šta je reagovao revoltirano.

Njegov status u ekipi komentarisao je nedavno i Dejan Stanković.

- Videćemo za štoperski tandem. Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na „rekla kazala“ priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo „sportski“. Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više - naglasio je Stanković.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STANKOVIĆ „NEMAM LIČNI PROBLEM NI SA JEDNIM IGRAČEM“: Degenek se oglasio slikom! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2021

Miloš Degenek ponovo nije bio u startnoj postavi Crven zvezde, ali ovoga puta nije bio ni u protokolu za meč.  Australijski reprezentativac od početka sezone nije dobio priliku da izađe na teren, a revolt navijača izazvala je odluka Stankovića da igrača uopšte ne svrsta u protkol u utakmici...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.