NAJAVLJUJE VELIKE IZAZOVE: Gajić izneo očekivanja za prolećnu sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVLJUJE VELIKE IZAZOVE: Gajić izneo očekivanja za prolećnu sezonu

Bek Crvene zvezde bez dlake na jeziku.

Zvezdin defanzivac Milan Gajić, posle skoro godinu dana u Crvenoj zvezdi i dalje ne krije zadovoljstvo što je deo crveno-bele porodice. U razgovoru za klupski sajt otkrio je utiske o završenim pripremama na Pafosu, o prvoj pobedi ove godine u utakmici protiv Arisa, očekivanjima od nastavka sezone, kao i impresije o novom treneu Dejanu Stankoviću.

- Prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam bio sa Zvezdom na Pafosu. Oduševljen sam svim segmentima, naročito dobrodošlicom koju su nam priredili domaćini. Imali smo odlične uslove za rad, odlične terene, a i sam hotel sa celokupnom ishranom je bio na vrhunskom nivou. Počeli smo polako da podižemo nivo fizičke spreme. Iz dana u dan napredujemo i mislim da sve ide u željenom smeru – naglasio je Gajić.

Zvezdin bek je istakao je da je jako bitno što je ekipa odmah počela da pobeđuje već u prvoj pripremnoj utakmici protiv Arisa (2:0)

- Odlično smo ušli u meč. Oni nisu stvorili nijednu priliku za gol, dok smo mi sve vreme napadali. Drago mi je zbog mladog Gavrića, sigurno će mu ovaj gol mnogo značiti. Izgledali smo kompaktno na terenu. Probali smo da delove taktike sa treninga prenesemo u utakmici i mislim da smo u tome uspeli. Noge jesu teške posle napornih treninga, ali smo dali maksimum. Verujem da smo na dobrom putu i da ćemo nastaviti pobednički niz.

Član generacije koja je osvojila titulu prvaka sveta ne krije da želi da do početka nastavka sezone tim izbrusi formu i da još više podigne nivo igre.

- Očekuje nas jedna zanimljiva polusezona. Bodovno imamo određenu prednost, ali već od prve utakmice sa Čukaričkim kreće težak raspored. Imamo samo tri meseca da odigramo sve utakmice, tako da nas očekuje zgusnut raspored. Najbitnije je da do početka prvenstva izbrusimo formu. Odigrali smo jednu utakmicu, očekuje nas još šest provera u Turskoj i mislim da ćemo već na startu nastavka prvenstva biti na najvišem mogućem nivou. Upoznajemo se postepeno i sa svim zahtevima stručnog štaba, tako da verujem da će sve to na kraju izgledati i veoma dobro.

Skoro godinu dana je Milan Gajić član Crvene zvezde, za koju od malih nogu iskreno navija.

- Za sada je sve proteklo u najboljem redu. Zaista sam presrećan ovde, svi su me prihvatili kao člana porodice. Od prvog dana svi smo jedan tim koji diše jednim plućima i to je ono najbitnije. Odišemo fenomenalnom atmosferom. Osećam se kao kod kuće i neretko ponavljam da je Zvezda moj dom. Od malena sam zvezdaš i nekako osećam veliku ljubav prema crveno-beloj boji.

Preneo je impresije o novom treneru Dejanu Stankoviću.

- Iako smo kratko vreme zajedno mogu da kažem da sam oduševljen. I kao trenerom, i kao čovekom. Doneo nam je neku novu energiju koja nam je možda falila u prethodnom periodu. Uneo je u neke nove zahteve, nove ideje koje mi igrači prihvatamo i trudimo se da ih sprovedemo u delo. Pun je entuzijazma i volje da nam prenese svoje znajnje i iskustvo stečeno kroz neopisivu igračku karijeru. Za sada samo reči hvale i mislim da će tako i ostati – podvukao je defanzivac Crvene zvezde, Milan Gajić.

Fudbaleri Crvene zvezde već u petak 24. januara otputovaće u Tursku gde će kroz šest kontrolinih utakmica u dve nedelje brusiti formu za nastavak Superlige 15. februara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Štrbac, devojka Alekse Vukanovića

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.