Mudrinski: Srećan sam zbog rekorda, biće još golova

Izvor: RTS, 07.Maj.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski: Srećan sam zbog rekorda, biće još golova

Golgeter Čukaričkog Ognjen Mudrinski, koji je sa dva gola protiv Proletera postao najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, izjavio je da je srećan zbog rekorda, ali da želi još da uveća konto.
Mudrinski je do sada igrajući za Vojvodinu, Jagodinu, Crvenu zvezdu, Spartak i Čukarički postigao 64 pogotka, dva više od Andrije Kaluđerovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Zaista sam srećan zbog činjenice da sam postao rekorder, iako me to nije opterećivalo. Jednako mi je drago i zbog preostalih 15 golova u sezoni. Sada samo razmišljam o preostala dva kola, u kojima Čukarički želi da overi plasman u Evropu. Naravno, nadam se da ću protiv Mladosti i Vojvodine postići još koji pogodak", rekao je Mudrinski za klupski sajt.
On je do sada postigao 17 golova u sezoni, što mu je novi lični rekord.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudrinski o Zvezdi: ''Verovatno sam nekome smetao...''

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019

Napadač Čukaričkog igra sjajno ove sezone, pa su već počele spekulacije o njegovom potencijalnom povratku na ''Marakanu''. Ipak, njegov prethodni boravak u Zvezdi nije bio onakav kakvom se nadao...Ognjen Mudrinski postao je proteklog vikenda najbolji strelac u istoriji Superlige, sa ukupno 64 postignuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.