Mrkela upozorava: Legija se pre godinu dana namučila protiv Evrope

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 14:32

Mrkela upozorava: Legija se pre godinu dana namučila protiv Evrope

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je prve utiske sa žreba u Nionu na kom je Crvena zvezda za protivnika dobila šampiona Gibraltara – Evropu.

"Zadovoljan sam žrebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Evrope je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni. Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Setite se kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Seltik prošao pre nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone", naglasio je Mitar Mrkela za zvaničan sajt.

Meč će biti na programu 18. ili 19. avgusta, žrebom u Nionu je odlučeno da će Crvena zvezda biti domaćin, a igraće se jedna utakmica.

Pročitajte još:

* Zvezda protiv Evrope sa Gibraltara!

* Stanković posle žreba: Nema potcenjivanja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.