Mrkela emotivno o Miloju kao čoveku

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela emotivno o Miloju kao čoveku

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zahvalio je danas dosadašnjem treneru tog fudbalskog kluba Vladanu Milojeviću i poželeo mu mnogo uspeha i sreće.

"Ovo je za mene zaista emotivan trenutak jer sam sa Milojem proveo dane i dane, možda desetak dana za ove dve i po godine nismo bili zajedno.







Želim da mu zahvalim na svemu što je uradio za Zvezdu i sve nas zvezdaše. Želim mu mnogo uspeha i sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u budućnosti. On je sreću zaslužio kao stručnjak i čovek i neko ko je mnogo doneo Crvenoj zvezdi", rekao je Mrkela na konferenciji za novinare.

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio mesto trenera Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjanovo hvala Miloju, postao je bolji čovek

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zahvalio se danas dosadašnjem treneru tog kluba Vladanu Milojeviću na saradnji i dodao da je mnogo toga naučio od njega..."Šefe, želim da Vam se zahvalim na svemu. Želim da Vam kažem da sam zbog Vas postao bolji čovek i počeo da verujem u sebe. Hvala Vam na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.