Mrkela: Zvezda će prvi put u istoriji osvojiti četiri titule zaredom – ponosan sam

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 11:01

Mrkela: Zvezda će prvi put u istoriji osvojiti četiri titule zaredom – ponosan sam

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da je ponosan na rezultate tog kluba.

Crvena zvezda je jako blizu nove titule prvaka Srbije, četvrte u nizu.

"Prvi put u istoriji ćemo četiri puta zaredom osvojiti titulu, prvi put smo osvojili 11 bodova u grupnoj fazi UEFA takmičenja. To su rezultati za ponos svih navijača. Ja sam ponosan. Zvezda se podigla na UEFA listi, sada smo u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50 timova. Jako sam srećan zbog toga, kao i naši navijači. Ali i razumem što je ljudima interesantno da se priča o negativnim stvarima", rekao je Mrkela gostujući na televiziji "K1".

Velika stvar je bila i dolazak Dejana Stankovića na mesto šefa stručnog štaba.

"Slažem se da je on dobitak Crvene zvezde. Veliko fudbalsko ime, koje ima fenomenalanu karijeru. Malo je takvih primera, da su se igrači takve biografije vratili u srpski fudbal. Pored toga što je odlično igrao, on trenerski posao obavlja sjajno. Vodi tim ka uspesima", dodao je on.

Mrkela je otkrio i planove za budućnost.

"Zvezda uvek mora da teži još boljim rezultatima. Ovaj klub nikada ne bi bio šampion Evrope da smo se zadovoljavali onim što imamo u tom trenutku. Mi smo iz godine u godine u godinu napredovali kao tim i klub. Zvezda je pre našeg dolaska bila u ruiniranom stanju, svake godine smo se podizali. I sada imamo bolji tim nego pre tri, ili četiri godine. Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego pre", zaključio je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.