Mrkela: Prvi penal nije postojao, VAR što hitnije u Srbiji

Izvor: RTS, 14.Sep.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Prvi penal nije postojao, VAR što hitnije u Srbiji

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je nakon meča da je sudija napravio grešku na meču Zvezde i Inđije kod prvog dosuđenog jedanaesterca, kao i da je VAR tehnologija neophodna u domaćem prvenstvu.
Dosta prašine podigla su dva gola Zvezde u preokretu protiv Inđije.

"Jedino što je važno večeras je pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu. Nismo dobro ušli u meč, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama", izjavio je Mrkela.
Sportski direktor Crvene zvezde dodao je da se šampion države zalaže za uvođenje VAR tehnologije u Superligu Srbije.
"Zvezda se zalaže za hitno uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije, a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih u Srbiji", zaključio je Mrkela.
Crvena zvezda je savladala Inđiju sa 2:1 u meču osmog kola Linglong Superlige Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mrkela: Prvi penal nije postojao, Zvezda se zalaže za uvođenje VAR tehnologije

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2019

Jedino što je važno večeras to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu - rekao je Mrkela Posle preokreta i pobede Crvene zvezde protiv Inđije oglasio se i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela (2:1).- Jedino što je važno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.