Mrkela: Favoriti smo, ali ozbiljno shvatamo Suduvu

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Favoriti smo, ali ozbiljno shvatamo Suduvu

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da su crveno-beli favoriti u duelu sa litvanskom Suduvom u prvom kolu kvalifikacije za Ligu šampiona.
Voljom žreba u Nionu, fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa litvanskim šampionom.

"Svesni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo činjenice da smo favoriti, jer zaista jeste tako, ali spremaćemo se kao i za bilo kog drugog protivnika. Reč je o šampionu Litvanije, a svakog šampiona svake zemlje treba ozbiljno shvatiti. Upravo zbog toga će naš pristup utakmici biti na visokom nivou. Nećemo se opuštati jer, bez obzira na razliku u kvalitetu, svesni smo da Suduva može i te kako da iznenadi favorite. Mi to ne smemo sebi da dozvolimo, tako da neće ćemo biti maksimalno ozbiljni i fokusirani ", rekao je Mrkela za klupski sajt.
Prva utakmica biće odigrana 9. ili 10. jula u Marijampolu, a revanš će se igrati nedelju dana kasnije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkela: Favoriti samo, ali ozbiljno shvatamo Suduvu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2019

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da su crveno-bijeli favoriti u duelu sa litvanskom Suduvom u prvom kolu kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.