Motiv više za Zvezdu - koliko košta eliminacija Kopenhagena?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motiv više za Zvezdu - koliko košta eliminacija Kopenhagena?

Ne računajući prihode od ulaznica i TV prava, "crveno-beli" bi večeras mogli da zarade veliku svotu novca.

Crvenu zvezdu očekuje veliki izazov večeras u Kopenhagenu gde će odmeriti snage sa danskim predstavnikom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Osim prestiža, učešće u evropskim takmičenjima donosi i veliku zaradu, pa će tako "crno-beli" imati dodatni motiv da eliminišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kopenhagen.

Ukoliko Zvezda prođe Kopenhagen, u svoju kasu će inkasirati pet miliona evra štagod da se desi u plejofu kvalifikacija.

Svaki tim samo za učešće u grupnoj fazi elitnog takmičenja dobiće 15.250.000 evra. Svaki remi UEFA potom nagrađuje sa 900.000 evra, a pobedu sa 2.700.000.

Jasno je da ekipa Vladana Milojevića može da dobije mnogo ukoliko savalada večerašnjeg rivala, ne samo zbog finansijskog momenta već i zbog kontinuiteta na evropskoj fudbalskoj sceni.

Današnji duel na Parkenu počinje od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.