Mornar demantuje: Niko nije razgovarao s nama o Pavićeviću

Izvor: B92, 26.Apr.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mornar demantuje: Niko nije razgovarao s nama o Pavićeviću

KK Mornar demantovao je vest da bi trener tog kluba Mihailo Pavićević mogao da peuzme Crvenu zvezdu.

Ovu vest preneli u toku dana preneo je crnogorski portal Mondo.me, a klub iz Bara navodi da sa Pavićevićem niko nije ni razgovarao o ovome.

"U našem klubu se, ovih dana, jedino razmišlja o završetku sezone i stvaranju još kvalitetnijeg tima za iduću, izuzetno zahtevnu sezonu. Gledamo isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svoje dvorište, bilo kakvim kalkulacijama se ne bavimo, jer imamo dosta posla da odradimo u narednih mesec dana. Mihailo Pavićević je trener Mornara i član kluba koji je ostvario istorijski uspeh u ABA ligi. Ni sa njim, ni sa klubom niko nije obavio bilo kakav razgovor na temu eventualnog odlaska iz Bara i preuzimanja neke druge ekipe", stoji u saopštenju KK Mornar, a prenose Vijesti.

Posle neuspeha u finalu ABA lige, ostanka bez evroligaške licence, a potom i poraza od Borca u Čačku, u medijima se spominje odlazak Dušana Alimpijevića, ali su, za sada, sve to spekulacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.